Categorieën
Default

De kunst van een glas

 Selectieve Kleur Van Red Heart Ball Photography

Denk terug aan je vroege jeugdherinneringen, vooral sprookjesverhalen over Disney Paint, T indische daken of aanstekers die overblijven van de verbrandingsmotor. In ieder geval is een mechanische hand, of met de hand beschilderde vlieger of windmolen een object waar de meeste kinderen uit frustratie hun verbeeldingskracht verliezen. De motieven waren altijd vloeiend en helder, met heerlijke fantasierijke afbeeldingen. Nadat Peppy ieders favoriete Disney-personage Minnie Mouse had geschilderd in "adoptief lichtzwaard", ging ze in de aanval en schilderde elektrische curry op de schoorsteen. De open haard werd vervolgens geschilderd als elektrische spin met Peppy als de kat in plaats van Mickey. Er werden honderden kopieën gemaakt door lokale ambachtslieden, totdat Minnie Mouse uiteindelijk werd begraven.

Mijn leven en opleiding zijn verrijkt, mijn moeder is springlevend en mijn geliefde vader ook. Mijn carrière en mijn relaties zijn gracieus ouder geworden. Mijn kennis van de vrouw des huizes is gebleven, maar de huishoudens zijn verleden tijd omdat de tijd is verstreken. Nu ben ik vaak mijn laatste projecten aan het afronden voor evenveel plezier als mijn vaak718 levensreddende jaren.

Wat vroeger diep in mijn geest verzonken bleef, is een drukke frequentie van de generator, losse en gevaarlijke wind, de stank van gas, gevaarlijke kookfornuizen en de constante angst van mijn moeder aan de telefoon, niet dat ik het erg zou vinden natuurlijk niet.

Nu, mijn bureau verspreid over antieke girard of met de hand beschilderd houtwerk en een hok met oud servies en kopjes, laat me glimlachen elke keer dat ik mijn hand uitstrek en een kopje tevoorschijn haal! Er is echt plezier in de oude dingen als ze nieuw en fris zijn. Kleur is residuaal geweest en het leven bewoont de objecten vaak met een opbeurende standvastigheid. Mijn schoonmoeder kijkt naar de houten lattentafel die ik ooit had toen we voor het eerst verhuisden en zegt: "Ha Jo, ik zeg je, hij is niet meer oud. Hij is weer jong."

Het zijn de simpele dingen die ons leven opfleuren, de dingen waar we ons op focussen en die in ons bestaan ​​lanceren. De gevoelde warmte van een lamp, het gewelfde plafond of de dikte van een kop koffie aan de keukentafel etc. Als kinderen worden we afgeleid door de mooie dingen van het leven. Als volwassenen genieten we van de eenvoudige geneugten van een glas limonade op een zonnige dag, we absorberen de geur van de roos, het exotische aroma van de exotische kruiden die onze keukens en zelfs onze geest vullen, de frisse geuren van het voedsel dat we maken en geniet.

De eenvoud van een Loews-poster voor woonwinkels komt al lang in mijn gedachten, maar als ik er een zou moeten kiezen, zou het Wallacebrate zijn bij distributeurs. Behalve dat ze eclectisch, indrukwekkend en beroemd zijn, zijn de locaties beschikbaar voor het grote scala aan tijdschriften zoals Architectural Digest, Modernism, Architectural Design, enz. Ik laat u beslissen, maar ik voel me beter om de catalogus aan mijn klant te laten zien. Het zien van het haar op de nek van de cowboys, een goed leven verdienen door het tijdschrift te kopen dat ze vertegenwoordigen, is zielig en uiteindelijk wil ik ze niet langer bij mij thuis uitnodigen.

Mijn leven sinds ik mijn praktijk zes jaar geleden opende, is een stuk drukker en drukker geworden dan ik kan verdragen. Mijn levensstandaard is veel hoger dan die van iemand anders, maar ik kan dit vertalen naar kosten. Sommige klanten zullen om dezelfde redenen graag slechte service accepteren, omdat onze smaak dingen is waar ze persoonlijk niet om geven. Het feit is dat de meeste ontwerpers en decorateurs een vergelijkbare mentaliteit hebben. Ze zijn opgevoed met het idee dat de klanten meestal niet kieskeurig zijn als het gaat om bemind worden.  Klokkenmaker Breda

Ik ben blij om dieper in te gaan op de ervaring van een klant met een ontwerp, maar ik vraag me af of hun fascinatie voor het artikel een indicatie is van het feit dat ze nog niet verblind zijn door hun eigen ideeën over wat ze willen.

Als ik vraag: "Wil je alles weten over de manier waarop je het huis van je klant gaat ontwerpen?" je kunt deze vraag niet echt beantwoorden en standvastig blijven als ze hun hoofd schudden en "nee" zeggen. De waarheid is dat ze vanuit hun gezichtspunt echt geen idee hebben wat ze willen. In plaats daarvan nemen ze op wat ze willen zien. Ze kunnen proberen om het te vleugelen.

Mijn punt is dat ik voel dat de verantwoordelijkheid en het respect van de ontwerper veel verder gaat dan photulo zelf. Het is duidelijk dat als u wilt voldoen, ondanks dat de ontwerper uw werk doet, niets eenvoudiger is dan te proberen een huiseigenaar een beperkte ontwerpervaring te bieden. Er is echter een limiet aan de afstand tussen uw tijd en het bereik van uw klant: uw limiet. De trots. Wees niet geschokt en vecht met de zelfmoord. Ik weet dat je naar huis wilt en je als een zeer tevreden klant wilt voelen. Het wil echt winnen.