Categorie├źn
Default

De ultieme gids voor het kopen en kweken van uw eigen bloemen

Groothandel bloemen

Groothandel bloemen kopen is de beste manier om er zeker van te zijn dat u de meest verse bloemen krijgt. Het is ook een geweldige manier om uw bloemenbedrijf op te bouwen en geld te verdienen vanuit huis. Groothandel bloemen kopen is ook een geweldige manier om nieuwe soorten bloemen te ontdekken, te leren over hoe ze groeien, en andere gelijkgestemde mensen te ontmoeten die ook geïnteresseerd zijn in het opbouwen van een groothandel als een verlengstuk van hun eigen persoonlijke tuinen. Zelfs als u slechts een kleine tuin of tuinruimte heeft, kan het kopen van bloemen in de groothandel nog steeds een uitstekende plek zijn om te beginnen. Er zijn tal van prachtige lentebloesems die niet veel onderhoud vergen buiten het besproeien en schoonhouden ervan, zoals narcissen (die rond eind februari in het seizoen komen) en tulpen (die rond half maart in het seizoen komen). Deze planten gedijen in elke gemiddelde grond, hebben niet veel zonlicht nodig, en gaan vele maanden mee, zolang ze maar regelmatig wekelijks water krijgen.

Wanneer is de beste tijd om bloemen te kweken en te verkopen?

Er zijn twee hoofdseizoenen waarin u bloemen kunt kweken om te verkopen: de lente en de herfst.

De lente wordt beschouwd als de beste tijd om bloemen te kweken voor de groothandel, omdat de bloemen dan het mooist in bloei staan. U kunt echter nog steeds het hele jaar door bloemen verkopen als u de juiste bloemen en variëteiten kiest. Kies de juiste bloemen vroeg in de lente, zodat ze de tijd hebben om te bloeien en in het seizoen te komen voordat het weer te warm en te koud wordt.

De herfst is ook een goed seizoen om bloemen te kweken en te verkopen in de groothandel, omdat dan de meeste populaire herfstbloeiers ook in het seizoen zijn. Dit betekent ook dat er minder kans is op slecht weer tijdens de oogsttijd.

Groothandel bloemen: Welke bloemen moet u kiezen?

Groothandelaren kopen meestal elke week een bepaalde variëteit aan bloemen op basis van hun geografische gebied. Daarom is het belangrijk dat u de juiste bloemen voor uw regio kiest. Er zijn veel online tools en apps die het makkelijk maken om de juiste bloemen voor uw regio te vinden. U kunt ook bloemen kiezen op basis van hun populariteit, aangezien de meeste bloemengroothandels bloemen kopen op basis van volume en verkoopgegevens om hun winstmarges te vergroten. Als u het dus moeilijk vindt om te kiezen welke bloemen u wilt kweken, kunt u altijd populaire soorten verkopen, zoals rozen en tulpen.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste bloemen voor uw bedrijf. Ten eerste, overweeg het seizoen; lente en herfst zijn de meest populaire seizoenen voor het kweken van bloemen. Vervolgens, overweeg het type bedrijf dat u heeft, zoals u kunt verkopen alleen de lente bloemen of zowel de lente en herfst bloemen. Tot slot, overweeg uw geografische locatie, omdat sommige bloemen het beter doen in bepaalde gebieden dan andere. Hieronder staan enkele van de meest geteelde bloemen.

Kopen in volume kan geld besparen en de winst verhogen

Groothandel in bloemen in volume is een geweldige manier om geld te besparen op uw bloemen en om een voorraad bloemen aan te leggen terwijl ze in het seizoen zijn en er veel vraag naar is.

De meeste groothandelaren kopen echter niet in volume, vooral omdat veel mensen niet weten hoe ze hun eigen bloemen moeten kweken. Daarom moet u misschien een paar telefoontjes plegen of naar een paar beurzen gaan om een leverancier te vinden.

Tips om je eigen bloemen te kweken: Een ultieme gids voor beginners

  • Begin met een kleine ruimte: De beste manier om te leren hoe je bloemen kunt kweken, is door te beginnen met een kleine ruimte. Als je een balkon hebt, kun je zelfs binnenshuis bloemen kweken. Als je maar een kleine binnenruimte hebt, kun je kruiden kiezen. Kruiden zijn gemakkelijk te kweken, vergen niet veel onderhoud en zijn een geweldige start voor beginners.

  • Kies de juiste grond voor je bloemen: Verschillende soorten bloemen vereisen verschillende soorten grond. U kunt een bepaald type grond kopen of uw eigen grond maken. Als u bloemen in potten kweekt, kunt u aarde gebruiken die bedoeld is voor potplanten. Als u echter bloemen buiten kweekt, zult u een ander soort grond moeten gebruiken.