Categorieën
Default

Hoe budgetteren en financieren uw leven

Budgetbeheer

Wat u moet weten over het impact van uw gebrek aan budgetbeheer op het milieu en hoe u uw verbruik kunt verminderen voor het te laat is Financiële rapporten mogen dan zeggen dat we het grootste koolstofbudget ter wereld hebben, maar we weten ook dat de klimaatverandering in de niet zo verre toekomst alleen maar erger zal worden. Dat betekent dat er een manier moet zijn om onze koolstofvoetafdruk nog verder te verkleinen. Hoe zou u het vinden om te leven zonder vieze luiers, afbetalingen voor auto’s, Superfund-sites of te dure huizen? Of misschien zou u liever leven met een constante stroom van inkomsten en geen penthouses die te koop staan? Hoe dan ook, er zijn manieren waarop u uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen en meer tijd kunt besteden aan wat belangrijk is: uw best mogelijke leven leiden. Lees verder voor gedetailleerd advies over hoe u uw leven kunt budgetteren en financieren, zodat u deel kunt uitmaken van de oplossing in plaats van het probleem te worden.

Wat is uw koolstofvoetafdruk?

Uw koolstofvoetafdruk is de totale hoeveelheid koolstofemissies die uw huis, bedrijf of instelling in een bepaald scenario zal moeten accepteren. Het is gemakkelijk om uw koolstofvoetafdruk te overschrijden omdat u meer energie gebruikt in uw dagelijkse activiteiten dan wanneer u zou afwijken van het door “Julius Ceasar” aanbevolen pad naar meer spirituele vervulling. Uw koolstofvoetafdruk is de totale hoeveelheid koolstofemissies die in uw huis, bedrijf of voertuig opgesloten zitten. Uw koolstofvoetafdruk is de totale hoeveelheid koolstofemissies die u zult veroorzaken als u doorgaat met … af te wijken van het door “Julius Ceasar” aanbevolen pad naar meer spirituele vervulling. De reden waarom je een kleinere koolstofvoetafdruk zal ervaren als je het aanbevolen pad naar vervulling volgt, is omdat je minder energie in het milieu stopt en er meer uithaalt door je handelingen. Hoe meer energie je in het milieu stopt en er door je daden weer uitgaat, hoe minder koolstof je eruit kunt verwijderen.

Wat zijn je doelen om ze te verminderen?

Het is gemakkelijk om te verzanden in hoe u uw leven wilt doorbrengen en hoe u uw weg naar financieel succes wilt plannen en budgetteren. Feit is dat uw ecologische voetafdruk zal toenemen, wat u ook doet. Hoe minder dingen je doet die ervoor zorgen dat je de limiet van je koolstofvoetafdruk overschrijdt, hoe kleiner je koolstofvoetafdruk zal zijn. Je doel is dus om je CO2-voetafdruk zo veel mogelijk te verkleinen. Hier zijn een paar overwegingen om in gedachten te houden wanneer u uw koolstofvoetafdruk budgetteert: Denk na over uw lange termijn doelen. Hoe zal uw CO2-voetafdruk uw visie voor de toekomst beïnvloeden? Hoe zal uw koolstofvoetafdruk de toekomst van uw kinderen beïnvloeden? Wat zal er tijdens uw leven gebeuren? Hoe zal de klimaatverandering u in de toekomst beïnvloeden? Dit zijn dingen om te overwegen als het gaat om uw CO2-voetafdruk op de lange termijn.

Binge-watched TV

Je hoeft niets specifieks te doen – blijf gewoon gedachteloos tv-kijken. Het hoeft niet de populairste of Comedy Central-waardigste show te zijn die er is. Het kan de meest inzichtelijke conversatie-starter zijn. Het hoeft niet de duurste show op de zender te zijn. Maar als je je gedachteloos blijft bezighouden met TV, schiet je eigenlijk je ecologische voetafdruk in de voet. Als je niet gedachteloos bezig bent, ben je eigenlijk bezig je ecologische voetafdruk te verkleinen.

Betaald Ouderschap

Ja, het lijkt misschien een no-brainer om voor je kind te zorgen terwijl hij of zij in de baarmoeder zit. Maar bekijk het eens op deze manier: Je ecologische voetafdruk zal kleiner zijn als je kind wat ouder is en je meer gesprekken voert over sociale rechtvaardigheid en menselijke vooruitgang. Je haalt in feite minder koolstof uit de lucht en daarom is je koolstofvoetafdruk in feite lager. Als je overdag thuis bent bij je kinderen, verbrand je in feite minder calorieën omdat je er minder van verbruikt. Bovendien vermindert u actief de koolstof die wordt uitgestoten uit het milieu. Dit zijn enkele andere dingen die u kunt doen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen:

  • Blijf uit de buurt van anderen terwijl ze hun baby krijgen. Wanneer je in de buurt bent van anderen die hun baby krijgen, ben je eigenlijk meer koolstof aan het elimineren uit de atmosfeer dan wanneer je op je eigen bent.
  • Leg de smartphone weg als je in de kamer bent met je kind. Hoe socialer u met uw kind bent, hoe minder uw kind kan opvallen in de menigte en calorieën kan weggeven.
  • Doe de laptop weg als u met uw kind in de kamer bent. Hoe passiever u bent met uw kind, hoe minder uw kind kan opvallen in de menigte en calorieën kan weggeven.
  • Praat niet met of doe niet aan activiteiten die mogelijk veel calorieën afgeven, zoals videospelletjes, elektronische spelletjes, winkelen of kabeltelevisie. Dit zijn allemaal dingen die veel koolstofuitstoten en ook veel calorieën bevatten.
  • Vermijd activiteiten die mogelijk veel CO2 uitstoten, zoals fitnessen, hardlopen of inspannende activiteiten zoals wandelen. Dit zijn allemaal dingen die veel koolstofuitstoten en veel calorieën bevatten.
  • Houd uw verwarming en koeling Panela op de koudste dag van het jaar in gedachten wanneer u een carbon footprint. Uw rekening voor verwarming en koeling zal stijgen door alle extra energie die u aan het systeem oplegt. Houd in gedachten dat uw CO2-voetafdruk zal afnemen als u minder tijd besteedt aan dingen die het huis verwarmen en minder tijd aan dingen die koud zijn.
  • Vertrouw niet op het gas- of elektriciteitsnet om uw elektriciteitsrekening op peil te houden. Hoewel u nog steeds gebruik zult willen maken van het elektriciteitsnet om de energie die u produceert te behouden, zult u minder koolstof in de atmosfeer uitstoten als gevolg van deze netten dan zonder hen.

date night

Als u naar een date met uw significante andere, zorg ervoor dat het niet alleen een casual ding, maar ook een zakelijk evenement. Hoe socialer je bent met je significante andere, hoe minder je ecologische voetafdruk zal zijn in vergelijking met helemaal niets doen. Terwijl je er alles aan moet doen om je eigen koolstofvoetafdruk te behouden, moet je er alles aan doen om de koolstofvoetafdruk van je partner lager te houden.

Als je echt zin hebt in wat vrije tijd en op zoek bent naar wat tijd voor jezelf, overweeg dan om een dag vrij te nemen van je werk. U zult merken dat een vrije dag uw koolstofvoetafdruk verkleint, omdat u eerder binnen zult zijn als u niet bezig bent met iets te regelen. Bovendien zult u waarschijnlijk minder deelnemen aan activiteiten die mogelijk veel koolstofuitstoot veroorzaken, zoals videospelletjes, elektronische spelletjes, winkelen of kabeltelevisie.

  • Als u een hele dag moet werken, overweeg dan om een dag vrij te nemen. U zult minder snel binnen zitten als u niet bezig bent met iets te regelen. Bovendien zal uw koolstofvoetafdruk kleiner zijn omdat u minder activiteiten zult ondernemen die mogelijk veel koolstofemissies veroorzaken, zoals videospelletjes, elektronische spelletjes, winkelen of kabeltelevisie.
  • Als u een hele dag moet werken, kunt u overwegen een dag vrij te nemen. U zult minder snel binnen zitten als u niet bezig bent met iets te regelen. Bovendien zal uw koolstofvoetafdruk kleiner zijn omdat u minder vaak activiteiten zult ondernemen die mogelijk veel koolstofemissies veroorzaken, zoals videospelletjes, elektronische spelletjes, winkelen of kabeltelevisie.

Lijst van boodschappen voor de feestdagen.

Het zijn niet alleen de seizoenen die bepalen hoeveel zonlicht het aardoppervlak bereikt. Het is ook de hoeveelheid koolstof die ze bevatten. Dit betekent dat hoe meer je je bezighoudt met activiteiten die mogelijk veel koolstof uitstoten, zoals winkelen of sporten, hoe kleiner je koolstofvoetafdruk zal zijn. Bovendien zal je lijst van voedingsmiddelen voor de feestdagen waarschijnlijk veel kleiner zijn dan hij zou kunnen zijn, omdat er minder calorieën in je lichaam zullen worden opgeslagen. Dit betekent dat uw dieet veel gemakkelijker te volgen zal zijn en dat u zich gemakkelijker kunt voorbereiden op het nieuwe jaar.

Conclusie.

Je ecologische voetafdruk zal kleiner worden naarmate je meer tijd maakt voor wat belangrijk is. Dat betekent dat als je een baby op komst hebt, je minder tijd hebt voor activiteiten die mogelijk veel koolstofuitstoot veroorzaken, zoals videospelletjes, elektronische spelletjes, winkelen of kabel-tv. Het betekent ook dat je levensstandaard zal verbeteren omdat er minder calorieën in je lichaam zullen worden opgeslagen omdat je dingen zult doen die mogelijk veel koolstofuitstoot veroorzaken, zoals sporten, wandelen of winkelen. Dus, zonder twijfel