Categorieën
bedrijfsdiensten

Technieken voor teambuilding

Team training

 

Teamcoaching is een systeem, terwijl een coach zich richt op specifieke (de grote lijnen). Het zijn de processen waar Behind Theuming heel anders in is. Aankomende teamleden kunnen hun bedrijf leiden van waar ze zijn in hun leven naar waar ze willen zijn, binnen het tijdsbestek dat hen gegeven is met de steun, begeleiding en motivatie die nodig zijn om vooruit te komen. De coach zal hen helpen om deze dingen voor elkaar te krijgen.

Bij het coachen van een huidig team zal de coach hen ondersteunen bij het bereiken van het prestatieniveau waar ze mee bezig zijn. Dit kan zijn in een groep of project van elk type. Mensen moeten zich concentreren op wat ze moeten doen om te komen waar ze moeten zijn en niet op wat hen naar beneden zal halen. Als dit op dit punt niet gebeurt, zal de coach verder gaan en alleen tijd doorbrengen met andere mensen waar ze misschien te veel in beslag worden genomen om hun eigen doel te bereiken.

In zijn boek “Cl trance” voert de teamtrainer en auteur mentaal scenario’s uit om “cl trance” aan zijn cliënten te demonstreren. Dit is een proces waarbij mensen de pijn van hun beslissing vergeten en in hun motivatie, nieuwsgierigheid en vindingrijkheid stappen. Zodra dit is bereikt, kan de betere beslissing worden genomen. Energie wordt vernieuwd! Dit proces kan zowel voor als na de show worden gedaan. Bijvoorbeeld, als de cliënt bijzonder spannend wordt of een bijzonder grote vraag heeft, kan de coach met een oplossing komen, niet met de coach die vraagt wanneer of als, maar soepel en uitzonderingen die de cliënt de tijd geven om de alternatieven te overwegen of zich voor te stellen.

De teamcoach zal ook met de leden van het team werken. Hij zal met het team samenwerken om hen te helpen naar de volgende stap te gaan. Een deel van de sport is “Lone Hunter” en dat is waar de coach een ondersteunende rol speelt. Je bent dan wel de beslisser van het team, maar de enige die de resultaten behaalt en in stand houdt. Team coaching is de vaardigheid van de coach om je team te ondersteunen om gefocust te blijven en vooruit te komen, evenals het faciliteren van het gesprek dat mensen met elkaar aan het praten krijgt en in zo’n samen te werken.

Lees meer:

Agile Leadership